ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.
MEDI-ΣΥΝ
ΣΥ.ΦΑ.ΠΕΛ.
ΣΥ.ΦΑ. ΣΑΜΟΥ
ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ.
ON-LINEΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΑΝΑΚΛΗΣΗ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΠΡΟΓΝΩΣΗ
 ΚΑΙΡΟΥ
Η ΚΙΝΗΣΗ
ΣΤΟΥΣ
ΔΡΟΜΟΥΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ. Α.Ε.


Η Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Κορινθίας ΑΕ, είναι η δεύτερη θυγατρική του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ., ιδρύθηκε το 2001 και λειτουργεί στην Κορινθία, με σκοπό την ταχύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών του νομού.

Βρίσκεται επί της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών, απασχολεί 12 άτομα προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο, στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 500τ.μ. και έχει στην ιδιοκτησία της 4 φορτηγά ιδιωτικής χρήσεως με τα οποία πραγματοποιεί την καθημερινή διανομή φαρμάκων και παρ/κων ειδών.

Με το ευέλικτο σχήμα της, την ταχύτητα των υπηρεσιών της και την στρατηγική της θέση (Κοκκώνι-Κορινθίας), βρίσκεται κοντά στα φαρμακεία της περιοχής, προσφέροντάς τους έτσι τη δυνατότητα ελαχιστοποίησης των αποθεμάτων τους και γρήγορη κάλυψη των αναγκών τους.

Αποτελώντας τον «αξιόπιστο συνεργάτη» των φαρμακοποιών της περιοχής και διατηρώντας την συνεταιριστική ταυτότητα του Ομίλου, εξυπηρετεί 8 φαρμακεία (εκ των οποίων 57 μέλη) και έχει καταφέρει να αναπτύξει έναν κερδοφόρο κύκλο εργασιών, με γνώμονα πάντα την ολική και πολύπλευρη στήριξη του φαρμακείου.

Συμπληρώνοντας σύντομα τα 15 χρόνια λειτουργίας, συνεχίζει με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, να διεκδικεί τον τίτλο του βασικού πρωταγωνιστή του φαρμακευτικού χώρου της Κορινθίας, τόσο με το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της (πιστοποιημένη από το 2005 με ISO 9000:2008 και βάσει της Υπουργικής απόφασης 1348/04 για τη διανομή των Ιατροτεχνολογικών προϊόντων), όσο και με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο φαρμακευτικό χώρο.

   
ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝΌμιλοςΕταιρείες του ΟμίλουΣΥ.ΦΑ.ΚΟ.
Γενικοί Όροι Χρήσης