ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.
MEDI-ΣΥΝ
ΣΥ.ΦΑ.ΠΕΛ.
ΣΥ.ΦΑ. ΣΑΜΟΥ
ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ.
ON-LINEΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΑΝΑΚΛΗΣΗ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΠΡΟΓΝΩΣΗ
 ΚΑΙΡΟΥ
Η ΚΙΝΗΣΗ
ΣΤΟΥΣ
ΔΡΟΜΟΥΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.


Ο Πειραϊκός Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1980. Σήμερα, στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις περίπου 3000 τμ στον Ρέντη και εξυπηρετεί καθημερινά με πολλαπλές παραδόσεις περισσότερα από 600 φαρμακεία. Διακινεί περίπου 18.000 κωδικούς (φαρμακευτικών & παραφαρμακευτικών) προϊόντων. Η λειτουργία του έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2008 καθώς και σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 1348/04 για την ορθή πρακτική διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο 20 κλιματιζόμενων φορτηγών αυτοκινήτων, τα περισσότερα από τα οποία φέρουν ψυκτικό θάλαμο καθώς και μηχανάκια για τις έκτακτες & επείγουσες αποστολές. Ο Πειραϊκός Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις υποδομής και υψηλής τεχνολογίας προβλέποντας έγκαιρα το στρατηγικό όφελος και πλεονέκτημα που θα προέκυπτε από αυτές. Διαθέτει από το 1998 αυτοματοποιημένο ρομποτικό σύστημα εκτέλεσης παραγγελιών, της παγκοσμίως αναγνωρισμένης εταιρείας Knapp η οποία εξειδικεύεται στην αυτοματοποίηση μεγάλων φαρμακαποθηκών. Διαθέτει επίσης, το διεθνές σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP) της ORACLE (E-Business Suite), την εφαρμογή Πρόβλεψης Ζήτησης και Διοίκησης Αποθεμάτων: INVENTORY VISION-Syncron καθώς και RF-τερματικά στην αποθήκη.

Η οικονομική αυτοδυναμία του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. υποστηρίζεται από ίδια κεφάλαια ύψους 18 εκ.€, επενδυμένα σε ακίνητη περιουσία 1 εκ.€. Διαθέτει αποθέματα προϊόντων αξίας 8 εκ. € περίπου.
Στον τομέα των ανθρώπινων πόρων πρωταγωνιστούν οι 142 αφοσιωμένοι και άρτια εκπαιδευμένοι εργαζόμενοί του.

Σήμερα, στην πιο κρίσιμη καμπή της ελληνικής οικονομίας, με δεδομένα τα προβλήματα του τραπεζικού συστήματος και των δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων, ο Πειραϊκός Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός συνεχίζει να διασφαλίζει σε όλα τα μέλη του, τους καλύτερους δυνατούς όρους συνεργασίας με τρόπο ώστε όχι μόνο να συμβάλει στον αγώνα επιβίωσής τους αλλά και να τα στηρίζει ώστε να εξελιχθούν σε σύγχρονες μονάδες με μακροπρόθεσμη προοπτική, διαφυλάττοντας παράλληλα το ιδιοκτησιακό καθεστώς τους.

   
ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝΌμιλοςΕταιρείες του ΟμίλουΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.
Γενικοί Όροι Χρήσης