Ιστορικό
Φιλοσοφία & κουλτούρα
Όραμα & Αξίες
Οικονομικά στοιχεία
Διακρίσεις και Βραβεία
Μέλη Δ.Σ. & Ε.Σ
Εταιρείες του Ομίλου
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Οργανωτική δομή
Ισολογισμοί Ομίλου 2012
Ισολογισμοί Ομίλου 2013
Ισολογισμοί Ομίλου 2014
Ισολογισμοί Ομίλου 2015
Ισολογισμοί Ομίλου 2016
Ισολογισμοί Ομίλου 2017
Ισολογισμοί Ομίλου 2018
ON-LINEΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΑΝΑΚΛΗΣΗ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΠΡΟΓΝΩΣΗ
 ΚΑΙΡΟΥ
Η ΚΙΝΗΣΗ
ΣΤΟΥΣ
ΔΡΟΜΟΥΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μέλη Δ.Σ. & Ε.Σ.


Η διοίκηση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. αποτελείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) και τριμελές Εποπτικό Συμβούλιο (Ε.Σ) τα μέλη των οποίων εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση των μελών του Συνεταιρισμού και έχουν 3ετή θητεία. Το ένα μέλος του Δ.Σ είναι εργαζόμενος που εκλέγεται από τους εργαζόμενους του Συνεταιρισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) αποφασίζει για θέματα που αφορούν τη διοίκηση και διαχείριση, μέσα στα πλαίσια του καταστατικού και των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης, δίνοντας τις αναγκαίες κατευθυντήριες οδηγίες.

Διοικητικό Συμβούλιο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. Π.Ε.


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


ΠΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣΛΙΑΠΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Ταμπούρια του Πειραιά. Τελείωσε τη Φαρμακευτική Σχολή της Αθήνας. Απέκτησε Δίπλωμα εξειδίκευσης στα Συστήματα Ποιότητας από το Τ.Ε.Ι. Πειραιά, Diploma in BA από το Henley College και MBA από το Greenwich University. Επίσης είναι αναπτυξιακός σύμβουλος, συνεργάτης της ΕΕΟΑΨ (hagap).
Εργάσθηκε σε φαρμακευτικές επιχειρήσεις και από το 2008 διατηρεί φαρμακείο στο Καμάρι Κορινθίας.
Μέλος του Δ.Σ. του Φ.Σ. Κορινθίας. Είναι η δεύτερη φορά που εκλέγεται στο Δ.Σ. του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής “Jeanne d’ Arc”. Σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατηρεί φαρμακείο από το 1990 στον Πειραιά. Από το 1998 εκλέγεται συνεχώς μέλος στη Διοίκηση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, όπου έχει διατελέσει Ταμίας, Γ. Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και στην παρούσα τριετία έχει τη θέση της Γ.Γραμματέα του Δ.Σ. Διευθύνουσα Σύμβουλος στη ΣΥ.ΦΑ.ΠΕΛ. Α.Ε από το 2007 και Μέλος στο Δ.Σ της ΣΥ.ΦΑ ΣΑΜΟΥ Α.Ε από την ίδρυσή της το 2009. Αντιπρόεδρος της MEDI-ΣΥΝ Α.Ε από το 2007 και υπεύθυνη των εκδόσεων “MEDI- ΣΥΝ ΝΕWS” και “MUM & BABY” του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. Εκλέγεται αντιπρόσωπος στην ΟΣΦΕ από το 2003. Για πέμπτη συνεχή τριετία εκλέγεται αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και το Μάιο του 2018 εκλέχθηκε στη 15μελή Διοίκησή του. Είναι επίσης μέλος του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Π.Φ.Σ.


ΝΤΕΛΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια. Σπούδασε Χημεία και Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Απέκτησε επίσης το Μεταπτυχιακό του δίπλωμα στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Χημείας «Ιατρική Χημεία: Σχεδιασμός και ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων». Έχει εκπονήσει τις εξής επιστημονικές εργασίες: «Synthesis of cyclic RGD peptides incoporeting thiosalicylic acid and their antiplatelet activity in vitro», in Amino Acids September 2007. «Population-specific documentation of pharmacogenomic markers and their allelic frequencies in Findbase», in Pharmacogenomics January 2010. «Genetics of Myasthenia Gravis: A case-control association study in the hellenic population», in Clinical and Developmental Immunology September 2012. Εκπρόσωπος του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στην Ο.Σ.Φ.Ε από το 2015. Από το 2012 δουλεύει σε φαρμακείο στη περιοχή της Νίκαιας


ΜΠΕΛΩΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕΛΟΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Γλυφάδας. Τελείωσε τη Φαρμακευτική Σχολή το 2016. Είναι δεύτερης γενιάς φαρμακοποιός και έκτοτε εργάζεται στο οικογενειακό φαρμακείο στο Αγιο Ιωάννη Ρεντη που υφίσταται εδώ και 30 χρόνια . Έχει ενεργό δράση σε πολλές εθελοντικές ομάδες όπως «Η γέφυρα» ,«ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ», πολιτική προστασία στους δήμους κ.α. Μιλάει 3 ξένες γλώσσες και κατέχει δίπλωμα πιστοποίησης Η/Υ από το Cambridge University. Είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται στο Δ.Σ. του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.


ΤΡΥΦΩΝΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΟΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Σπούδασε στη φαρμακευτική σχολή Αθηνών. Διατηρεί φαρμακείο στο Ρέντη από το 2007
ΓΡΙΜΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΛΟΣ -ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. εργάζεται από το 1999. Έχει απασχοληθεί σε όλα τα τμήματα της αποθήκης και από το καλοκαίρι του 2016 είναι προϊστάμενος της αποθήκης manual picking. Η συνδικαλιστική του δράση ξεκίνησε το 2012 ως γραμματέας της πενταμελούς επιτροπής εργαζομένων του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. Το 2013 υπήρξε ιδρυτικό μέλος και γραμματέας του πρωτοβάθμιου επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. Το 2014 εκλέχθηκε πρόεδρος και αντιπρόσωπος του σωματείου στον ΟΕΦΣΕΕ. Το 2015 εκλέχθηκε αντιπρόσωπος του σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Το Εποπτικό Συμβούλιο (Ε.Σ) είναι αρμόδιο για τον έλεγχο των πράξεων του Διοικητικού Συμβουλίου, της διαχείρισης των οικονομικών, της τήρησης του νόμου και του Καταστατικού, καθώς και των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης.

Εποπτικό Συμβούλιο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. Π.Ε.ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ
Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Bologna. Από το 1976 διατηρεί φαρμακείο στη Νίκαια.
Είναι μέλος του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ από το 1981 και ιδρυτικό μέλος της ΔΕΣΦΕ - ΟΣΦΕ από το 1982.
Μετείχε στις Διοικήσεις του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. από το 1983 έως και σήμερα, κατέχοντας διάφορες θέσεις. Από το 1987-1994 ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και σήμερα είναι Προϊστάμενος του Εποπτικού Συμβουλίου.
Διετέλεσε Γ. Γραμματέας του Δ.Σ της Ο.Σ.Φ.Ε. και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της.
Ήταν πρωτεργάτης στην ίδρυση και λειτουργία της Πανελλήνιας Συνεταιριστικής Φαρμακοποιών (ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ).
Πρωτοστάτησε στη δημιουργία 8 φαρμακευτικών συνεταιρισμών σε διάφορους νομούς και υποστήριξε την έναρξη της μηχανογράφησης πολλών από αυτούς.
Επίσης έκανε σεμινάρια στις Διοικήσεις και στα μέλη Συνεταιρισμών για management συνεταιρισμών και χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Συμμετείχε στην ομάδα επεξεργασίας των βασικών νόμων περί λειτουργίας αστικών συνεταιρισμών 602 και 1667.
Συμμετείχε σε πολλά projects της Ο.Σ.Φ.Ε., Κέντρου Διανομής, διαδικτύωση των συνεταιριστικών φαρμακείων (GREEN PHARMACY), κατηγοριοποίηση παραφαρμάκων, κλπ.  ΠΑΡΜΑΚΗ ΚΛΑΙΡΗ  ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ Ε.Σ
Απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής “Jeanne d’ Arc”. Σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατηρεί φαρμακείο από το 2008 στον Πειραιά.
Εκλέγεται αντιπρόσωπος στην ΟΣΦΕ από το 2015. Είχε εκλεγεί αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ του ΠΕΙΦΑΣΥΝ το 2016.ΜΑΚΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ
Ο Στράτος Μακρής είναι φαρμακοποιός δεύτερης γενιάς. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε και εργάζεται στο Πειραιά. Μιλάει 2 ξένες γλώσσες και τέλειωσε τη φαρμακευτική σχόλη το 2012. Από το 2013 ανέλαβε το οικογενειακό Φαρμακείο που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και έχει έτος ιδρύσεως από το 1986. Ανέπτυξε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο αφού ασχολείται ιδιαιτέρως με το γαληνικό σκεύασμα. Από το 2018 είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. στην Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος. Το 2019 εκλέγεται στο Εποπτικό Συμβούλιο του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

Η διοίκηση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. συνεργάζεται στενά με το Γενικό Διευθυντή κο Μουχτή Θανάση για τη χάραξη της στρατηγικής του Ομίλου, την ανάπτυξη του Συνεταιρισμού και την αποτελεσματική λειτουργία όλων των τμημάτων και υπηρεσιών της επιχείρησης.


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Μουχτής Θανάσης Γενικός Διευθυντής Ομίλου
Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1959, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Έχει κάνει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια στρατηγικού management και H/R με εισηγητές διεθνούς κύρους.
Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. το 1983, αμέσως μετά το πανεπιστήμιο, όταν ο Συνεταιρισμός έκανε τα πρώτα του βήματα στην αγορά. Το 1989 ανέλαβε την Οικονομική Διεύθυνση και το 1994 έγινε Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού. Από το 1996 και μετά που ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. εξελίσσεται σε Όμιλο 5 επιχειρήσεων έχει την Γενική Διεύθυνση του Ομίλου.

   
ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝΌμιλοςΜέλη Δ.Σ. & Ε.Σ
Γενικοί Όροι Χρήσης